Algemeen

Water recyclesysteem Hydraloop wint prestigieuze VN-award

[ad_1]

World Intellectual Property Organization (WIPO), het agentschap van de Verenigde Naties, heeft Hydraloop als winnaar verkozen van het WIPO Global Awards Program. Hydraloop is uitgeroepen tot winnaar omdat het bedrijf unieke, gepatenteerde technologie heeft ontwikkeld waarmee waterverbruik wereldwijd substantieel verminderd kan worden en hiermee een enorme maatschappelijke impact realiseert. Als gevolg van menselijk handelen en de effecten van de klimaatverandering kampen grote gebieden in Nederland en Vlaanderen met waterstress.

Het Global Awards programma van de WIPO roemt Hydraloop als een uitzonderlijke onderneming die met haar intellectueel eigendom (IP) op een innovatieve en slimme manier helpt om wereldwijd de watercrisis op te lossen en de kwaliteit van leven te verbeteren.

Arthur Valkieser, CEO van Hydraloop: “Deze award is een geweldige erkenning van de waarde van ons intellectueel eigendom en de impact van Hydraloop in de strijd tegen het snel groeiend wereldwijde tekort aan schoon water. Onze technologie, die vrij is van filters, membranen en chemicaliën en onze gepatenteerde IP zijn uniek en veranderen de markt. Met de oplossingen van Hydraloop kan iedereen – waar ook ter wereld – zelf actie ondernemen en water besparen.”

Global Awards programma

Het Global Awards programma is geworteld in WIPO’s missie om te zorgen voor een wereld waarin innovatie en creativiteit worden ondersteund door intellectueel eigendom. Het programma van de WIPO is een erkenning van de centrale rol van innovatieve en creatieve activiteiten van SME’s die intellectuele-eigendomsrechten inzetten om oplossingen te ontwikkelen die een positieve bijdrage leveren, in economisch, sociaal en cultureel opzicht. De prijs wordt toegekend op basis van succesvolle commercialisering van IP en het positieve effect ervan op de samenleving.

READ  Gorillas CO2-neutraal in eigen operaties

Hydraloop

Hydraloop is een meervoudig bekroonde onderneming die gedecentraliseerde, consumentvriendelijke, IoT-connected, compacte en schaalbare grijswaterrecyclingproducten ontwerpt en produceert voor woningen en commercieel vastgoed, waardoor het waterverbruik met tot 45 procent wordt verminderd. Hydraloop heeft een wereldwijd partnernetwerk van meer dan 120 partners in meer dan 50 landen. Het hoofdkantoor is gevestigd in Nederland en Hydraloop heeft kantoren in de Verenigde Staten en het Midden-Oosten, evenals vertegenwoordigers in Canada en Australië. www.hydraloop.nl

WIPO

De WIPO is het wereldwijde forum voor diensten, beleid, informatie en samenwerking op het gebied van IP (intellectuele eigendom (IE)). Het is een agentschap van de Verenigde Naties en telt 193 lidstaten. Hun missie is om het voortouw te nemen bij de ontwikkeling van een evenwichtig en doeltreffend internationaal systeem voor intellectuele eigendom dat innovatie en creativiteit ten voordele van iedereen mogelijk maakt. WIPO is in 1967 opgericht.

 

[ad_2]

Source link

Hallo, ik ben Meggie! In 2012 ben ik afgestudeerd van hogeschool Zuyd, waar ik de opleiding interieurdesign heb gedaan. Ik heb een passie voor het tot leven brengen van een ruimte. Of dat nu een winkelruimte, een woonkamer of een badkamer is! Daarnaast schrijf ik veel om anderen te inspireren. Dit doe ik ook online! Tijdens mijn carrière heb ik geleerd om verschillende tools in te zetten om producten en ideeën tot leven te laten komen op websites. Ik ben ook een alleenstaande moeder van 2 stoere jongens! Joeri (5) en Casper (3). Zij hebben mij geïnspireerd om op betertarief.nl de allerbeste prijsjes te zoeken voor alledaagse huis, tuin en keuken middelen, accessoires en gadgets die het leven leuker en makkelijker maken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *