Algemeen

Werknemers kunnen nu ook zonnepanelen en isolatie aanschaffen met belastingvoordelen

[ad_1]

Het Hybride Warmtepomp Plan van HAASheat lijkt op het Fietsplan maar dan in een duurzaam jasje. Werkgevers kunnen hun werknemers de mogelijkheid bieden om via hun werk een hybride warmtepomp aan te schaffen waarbij zij 70% op gas en dus kosten kunnen gaan besparen met 50% voordeel op de aanschaf en installatie via de werknemersvoordelen. Naast de hybride warmtepomp kan de werkgever nu ook kiezen om zonnepanelen en isolatie aan te bieden met fiscale werknemersvoordelen. Naar verwachting begin volgend jaar gevolgd door de thuisbatterij.

Men kan betalen met brutoloon, vrije dagen, vakantiegeld, eindejaarbonus, etc.

Naast de reguliere secundaire arbeidsvoorwaarden zijn er steeds meer werkgevers die juist kijken naar hoe zij hun medewerkers kunnen helpen om te verduurzamen, om zo de gestegen vaste lasten (denk aan gas en elektra) te kunnen blijven betalen.

Ook voor werkgevers is het belangrijk dat hun medewerkers duurzaam en comfortabel kunnen wonen, met betaalbare woonlasten. Om te helpen bij het terugdringen van gas- en
stroomverbruik hebben werkgevers verschillende mogelijkheden die ze medewerkers kunnen aanbieden.

HAASheat ontzorgt en faciliteert: van informatie tot installatie!

Daardoor is er geen gedoe met o.a. subsidie aanvragen, leningen afsluiten en technische vraagstukken.

Het proces loopt als volgt: De informatie ➤ de calculatie ➤ de besparing ➤ de fiscale voordelen ➤ de looptijd ➤ de subsidie ➤ de lening van 0-3% ➤ de (video-) schouw ➤ de bestelling ➤ de installateur

Samenwerking met FiscFree®

Daarnaast hebben HAASheat en FiscFree® de handen ineengeslagen. HAASheat en SAASsolar behoren nu ook tot de keuzemogelijkheden van FiscFree®!
FiscFree® is de grootste aanbieder van extra secundaire arbeidsvoorwaarden met belastingvoordeel in Nederland.

[ad_2]

Source link

READ  iwell en Eneco voegen opslagcapaciteit toe aan elektriciteitscentrale

Hallo, ik ben Meggie! In 2012 ben ik afgestudeerd van hogeschool Zuyd, waar ik de opleiding interieurdesign heb gedaan. Ik heb een passie voor het tot leven brengen van een ruimte. Of dat nu een winkelruimte, een woonkamer of een badkamer is! Daarnaast schrijf ik veel om anderen te inspireren. Dit doe ik ook online! Tijdens mijn carrière heb ik geleerd om verschillende tools in te zetten om producten en ideeën tot leven te laten komen op websites. Ik ben ook een alleenstaande moeder van 2 stoere jongens! Joeri (5) en Casper (3). Zij hebben mij geïnspireerd om op betertarief.nl de allerbeste prijsjes te zoeken voor alledaagse huis, tuin en keuken middelen, accessoires en gadgets die het leven leuker en makkelijker maken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *