Algemeen

Schneider Electric ontvangt Microsoft Energy & Sustainability Partner of the Year Award 2022

[ad_1]

Schneider Electric heeft de Microsoft Energy & Sustainability Partner of the Year Award 2022 gewonnen. Schneider werd geprezen als één van de wereldwijde top Microsoft-partners voor de innovatieve, door Microsoft-technologie aangedreven EcoStruxure™-softwareoplossingen die werden geleverd aan klanten, waaronder Azure Cloud en Dynamics 365.

De Microsoft Partner of the Year Awards is een erkenning voor Microsoft-partners die in het afgelopen jaar uitmuntende op Microsoft gebaseerde toepassingen, diensten en apparaten hebben ontwikkeld en geleverd. Uit meer dan 3.900 inzendingen in verschillende categorieën, afkomstig uit meer dan 100 landen, werd Schneider Electric erkend voor het leveren van uitmuntende oplossingen en diensten op het gebied van energie en duurzaamheid.

In 2021 hebben de EcoStruxure-oplossingen van Schneider klanten geholpen hun koolstofuitstoot met 84 miljoen ton te verminderen, wat neerkomt op 347 miljoen ton bespaarde of vermeden uitstoot sinds 2018. Deze oplossingen worden aangedreven door de meest geavanceerde evolutie van Microsoft Azure en helpen klanten hun energie- en duurzaamheidsdoelstellingen te bereiken door de kracht van elektrische en digitale oplossingen.

Olivier Blum, Executive Vice-President Energy Management bij Schneider Electric, zei: “Het ontvangen van de 2022 Microsoft Energy & Sustainability Partner of the Year Award is een geweldige erkenning van de gezamenlijke impact die we maken om klimaatverandering aan te pakken. We bevinden ons op een kritiek punt. Als er niet onmiddellijk actie wordt ondernomen om de uitstoot te verminderen, is er binnenkort geen weg meer terug. Bedrijven spelen een centrale rol om dit te voorkomen, maar alleen deze impact zal niet voldoende zijn. Daarom zijn samenwerkingen zoals die tussen Schneider en Microsoft nodig om de innovatie-inspanningen een extra impuls te geven en de technologie te creëren die het tij kan keren.”
Klanten die Schneider Electric, samen met Microsoft, van dienst hebben kunnen zijn door het leveren van uitstekende oplossingen en diensten zijn onder andere:

  • Green Data Center: Toen Microsoft een end-to-end oplossing zocht om hun datacenters efficiënter te ontwerpen, te bouwen en te exploiteren, maakte Schneider gebruik van MTWO, het vlaggenschip van RIB’s cloud-bouwplatform om alle inputs te integreren in een gefedereerd model. Dit stelde Microsoft in staat een digital twin te creëren die zorgde voor een hogere projectsnelheid en causaliteit binnen de bouwfase, waardoor een hogere efficiëntie werd bereikt met minder wijzigingen en minder afval.
Schneider Electric, dat in zijn ecosysteem een voorbeeldfunctie vervult op het gebied van ESG, maakte in zijn eigen gebouwen gebruik van digitale en elektrische technologie:

  • IntenCity: Schneiders vlaggenschip ‘Building of the Future’ werdin 2021 geopend en is tien keer energie-efficiënter dan een gemiddeld gebouw, waarmee het een van de meest efficiënte gebouwen ter wereld is. Het gebouw is meer dan 26.000 m2 groot zijn en huisvest 1.500 werknemers. De EcoStruxure-oplossingen van Schneider met Azure leveren building intelligence door elke twee minuten 60.000 datapunten te verzamelen. Hierdoor kan IntenCity voorspellende data gebruiken voor slim gebouwbeheer en energieflexibiliteit voor maximale betrouwbaarheid en veerkracht.
READ  PowerField en GroenLeven realiseren drijvend zonnepark Hattemerbroek

Schneider Electric en Microsoft werken al meer dan 30 jaar samen. De lange levensduur en het succes worden nog steeds aangedreven door een gedeelde visie op energie-efficiëntie en duurzaamheid. De mogelijkheid om de vooruitgang te versnellen komt van de unieke expertise die zowel Microsoft als Schneider kunnen inbrengen, maar het is de samenwerking die de duurzaamheidsinspanningen een extra stap zal doen zetten.

“Ik ben vereerd Schneider Electric te mogen aankondigen als de Microsoft Energy & Sustainability Partner 2022,” zei Nick Parker, Corporate Vice President van Global Partner Solutions bij Microsoft. “Schneider Electric viel op tussen de uitzonderlijke groep genomineerden. We waren buitengewoon onder de indruk van het innovatieve gebruik van Microsoft Cloud-technologieën als onderdeel van zijn EcoStruxure™-softwareoplossingen.”


[ad_2]

Source link

Hallo, ik ben Meggie! In 2012 ben ik afgestudeerd van hogeschool Zuyd, waar ik de opleiding interieurdesign heb gedaan. Ik heb een passie voor het tot leven brengen van een ruimte. Of dat nu een winkelruimte, een woonkamer of een badkamer is! Daarnaast schrijf ik veel om anderen te inspireren. Dit doe ik ook online! Tijdens mijn carrière heb ik geleerd om verschillende tools in te zetten om producten en ideeën tot leven te laten komen op websites. Ik ben ook een alleenstaande moeder van 2 stoere jongens! Joeri (5) en Casper (3). Zij hebben mij geïnspireerd om op betertarief.nl de allerbeste prijsjes te zoeken voor alledaagse huis, tuin en keuken middelen, accessoires en gadgets die het leven leuker en makkelijker maken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *