Algemeen

Lidl stopt met het invliegen van groente en fruit

[ad_1]

Om haar klimaatimpact te verminderen laat Lidl, in de Nationale Klimaatweek, weten dat zij als eerste landelijke voedselketen, stopt met het invliegen van groente en fruit. Door deze stap te zetten vermindert Lidl de CO2 uitstoot die vrijkomt bij het transport van producten.

Quirine de Weerd Senior Manager Corporate Social Responsibility and Relations Lidl Nederland: “Wij hebben ons gecommitteerd aan het halen van het Klimaatakkoord van Parijs. Dit besluit draagt bij aan onze duurzaamheidsdoelstellingen en past bij ons als duurzame, efficiënte en kostenbewuste organisatie.”

Bij Lidl komen, afhankelijk van het seizoen, bijna alle producten van de groente- en fruit afdeling van Nederlandse bodem. Een korte keten en een duurzame samenwerking met haar boeren en telers zorgen ervoor dat Lidl de beste kwaliteit voor de laagste prijs aan haar klanten kan aanbieden.

[ad_2]

Source link

READ  ING: Verduurzaming Nederlandse bedrijfsleven versnelt in 2023

Hallo, ik ben Meggie! In 2012 ben ik afgestudeerd van hogeschool Zuyd, waar ik de opleiding interieurdesign heb gedaan. Ik heb een passie voor het tot leven brengen van een ruimte. Of dat nu een winkelruimte, een woonkamer of een badkamer is! Daarnaast schrijf ik veel om anderen te inspireren. Dit doe ik ook online! Tijdens mijn carrière heb ik geleerd om verschillende tools in te zetten om producten en ideeën tot leven te laten komen op websites. Ik ben ook een alleenstaande moeder van 2 stoere jongens! Joeri (5) en Casper (3). Zij hebben mij geïnspireerd om op betertarief.nl de allerbeste prijsjes te zoeken voor alledaagse huis, tuin en keuken middelen, accessoires en gadgets die het leven leuker en makkelijker maken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *