Algemeen

HP plant bomen op basis van aantal geprinte pagina’s

[ad_1]

Voor elke geprinte pagina met een HP+ printer1, investeert HP in het beschermen, herstellen of verantwoordelijk beheren van bossen. Aanvullend plant HP deze maand in samenwerking met Trees for All 2.500 bomen, waarvan de helft in Nederland.

Het wereldwijde initiatief waar HP voor elke geprinte pagina in bossen investeert heet het Forest First programma2 en is enkele jaren geleden toegevoegd aan het palet aan klimaatmaatregelen waarmee HP voorop loopt op het gebied van duurzaamheid. Het aantal pagina’s dat door HP+-klanten wordt geprint, bepaalt de investeringen van HP, ongeacht het merk papier.

Om de bewustwording over bosbehoud te vergroten en bij te dragen aan HP’s Forest Positive reis plant HP 2.500 bomen in samenwerking met ngo Trees for All en Staatsbosbeheer. Medewerkers van HP hebben in maart een deel van deze bomen zelf in Drenthe geplant. Door het plaatsen van deze bomen kan HP een waardevolle bijdrage leveren aan het verbeteren van de biodiversiteit en het terugdringen van ontbossing.

Rob Idink, Managing Director HP Nederland: “We gebruiken de nieuwste wetenschappelijke inzichten als leidraad voor onze investeringen in de meest essentiële bosecosystemen ter wereld om zo een bijdrage te kunnen leveren aan bescherming, herstel en het verantwoordelijk beheren van bossen. Wij zijn daarom trots op onze samenwerking met lokale partner Trees for All.”.

Rik Roskam, relatiemanager Trees for All: “We zijn enorm blij met deze samenwerking. Dankzij de bijdrage van HP kunnen we sneller en meer bomen planten. Dat is goed voor de biodiversiteit, het vastleggen van CO2 en een mooie en gezonde woon- en werkomgeving voor ons allemaal.”

READ  Rituals laat 5 miljoen bomen groeien in 2022

Samenwerken met milieu-Ngo’s

HP werkt wereldwijd samen met betrouwbare milieu-ngo’s die erkende experts zijn op het gebied van bosecosystemen. Trees for All is een van die ngo’s en draagt bij aan een duurzame wereld door het herstellen en aanplanten van bossen. De stichting heeft het CBF-keurmerk en een ANBI-status.

1 HP+ is beschikbaar op door HP geselecteerde printers.
2 Forest First is exclusief beschikbaar bij alle HP+ printers.

[ad_2]

Source link

Hallo, ik ben Meggie! In 2012 ben ik afgestudeerd van hogeschool Zuyd, waar ik de opleiding interieurdesign heb gedaan. Ik heb een passie voor het tot leven brengen van een ruimte. Of dat nu een winkelruimte, een woonkamer of een badkamer is! Daarnaast schrijf ik veel om anderen te inspireren. Dit doe ik ook online! Tijdens mijn carrière heb ik geleerd om verschillende tools in te zetten om producten en ideeën tot leven te laten komen op websites. Ik ben ook een alleenstaande moeder van 2 stoere jongens! Joeri (5) en Casper (3). Zij hebben mij geïnspireerd om op betertarief.nl de allerbeste prijsjes te zoeken voor alledaagse huis, tuin en keuken middelen, accessoires en gadgets die het leven leuker en makkelijker maken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *