Algemeen

De Duurzame Dinsdag koffer is weer geopend voor inzendingen!

[ad_1]

De koffer van Duurzame Dinsdag is voor de 24e keer open en wordt op 6 september aangeboden aan het kabinet. De samenleving is de slimste R&D afdeling die er is en deze innovatie hebben we harder nodig dan ooit! Dus heb je een duurzaam, sociaal en/of groen initiatief, doe dan mee.

Op de eerste dinsdag van september is het event, met onder meer een dialoog met Tweede Kamerleden, een prijsuitreiking, de Duurzame Troonrede en duurzame lintjes. Maar er is meer. Duurzame Dinsdag vormt een brug tussen initiatief, overheid, politiek en (regulier) bedrijfsleven en wil samenwerking makkelijker maken. Dat is hard nodig. Zit je initiatief in de koffer, dan gebeurt er iets! Je komt in een interessant netwerk en kunt voor allerlei match sessies gedurende het jaar worden uitgenodigd.

GreenWish maakt jaarlijks een trendrapport van alle honderden inzendingen die meedoen aan Duurzame Dinsdag. Dat is niet alleen spannend om te doen, maar ook heel waardevol. Initiatieven zijn namelijk echte toekomstvoorspellers en laten zien wat straks gewoon zal zijn. We kunnen het ons niet veroorloven om die innovatie- en doe kracht te laten liggen.

Initiatiefnemers en sociaal ondernemers doe mee (aanmelden kost hooguit vijf minuten, ook als je eerder meedeed kun je aanmelden)! Aanmelden kan hier: https://lnkd.in/dY-gqmpV

Duurzame Dinsdag en het trendrapport worden mede mogelijk gemaakt door het Programma Duurzaam Initiatief van het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat en Jong Leren Eten van het Ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit.

[ad_2]

Source link

Hallo, ik ben Meggie! In 2012 ben ik afgestudeerd van hogeschool Zuyd, waar ik de opleiding interieurdesign heb gedaan. Ik heb een passie voor het tot leven brengen van een ruimte. Of dat nu een winkelruimte, een woonkamer of een badkamer is! Daarnaast schrijf ik veel om anderen te inspireren. Dit doe ik ook online! Tijdens mijn carrière heb ik geleerd om verschillende tools in te zetten om producten en ideeën tot leven te laten komen op websites. Ik ben ook een alleenstaande moeder van 2 stoere jongens! Joeri (5) en Casper (3). Zij hebben mij geïnspireerd om op betertarief.nl de allerbeste prijsjes te zoeken voor alledaagse huis, tuin en keuken middelen, accessoires en gadgets die het leven leuker en makkelijker maken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *