Algemeen

New paper: Circular Economy as a Climate Strategy

[ad_1]

Even if all the existing pledges and national targets to reduce greenhouse gas emissions are fully achieved, by 2030 we will still not meet the 1.5˚C threshold necessary to avoid an extreme climate crisis. Additional strategies and actions are urgently needed to close the gap. A new paper from PACE, WRI, Chatham House and NREL details current knowledge on the circular economy’s role in helping to avert the climate crisis.

Finding circular economy strategies can:

  • Complement decarbonisation measures to further reduce emissions,
  • Support the sustainable scaling of the clean energy transition and;
  • Enhance adaptation to climate change.

Read more, see the nine calls-to-action and download the paper here.

[ad_2]

Source link

READ  BIT bouwt samen met GroenLeven duurzame solar carport om groene energie op te wekken

Hallo, ik ben Meggie! In 2012 ben ik afgestudeerd van hogeschool Zuyd, waar ik de opleiding interieurdesign heb gedaan. Ik heb een passie voor het tot leven brengen van een ruimte. Of dat nu een winkelruimte, een woonkamer of een badkamer is! Daarnaast schrijf ik veel om anderen te inspireren. Dit doe ik ook online! Tijdens mijn carrière heb ik geleerd om verschillende tools in te zetten om producten en ideeën tot leven te laten komen op websites. Ik ben ook een alleenstaande moeder van 2 stoere jongens! Joeri (5) en Casper (3). Zij hebben mij geïnspireerd om op betertarief.nl de allerbeste prijsjes te zoeken voor alledaagse huis, tuin en keuken middelen, accessoires en gadgets die het leven leuker en makkelijker maken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *